Service Hotline
+86-755-86524100
Tuotteet

Tuoteryhmä

TN LCD-näyttö lasi Panel

TN LCD-näyttö lasi Panel

Kierretty Nematic (TN) LCD TN näytöt on 90° tai vähemmän kierre (molekyylien samassa tasossa näytön toinen kierto). Kaikki passiiviset suorakäyttö, aktiivi matriisi ja passiivinen alhaisella tasolla (x2 x32) Multipleksoituja LCD on 90 ° kierre. Perus kierretty Nematic (TN) LCD...

Kierretty Nematic (TN) LCD-näytöt

TN näytöt on 90° tai vähemmän kierre (molekyylien samassa tasossa näytön toinen kierto). Kaikki passiiviset suorakäyttö, aktiivi matriisi ja passiivinen alhaisella tasolla (x2 x32) Multipleksoituja LCD on 90 ° kierre.

Perus kierretty Nematic (TN) LCD koostuu kerros nestekidenäyttö materiaali tukee kahdella lasilevyllä. Nestekidenäyttö on sekoitus pitkä, sylinterinmuotoinen molekyylejä erilaiset Sähkötekniset ja optiset ominaisuudet, riippuen suuntaan.

Lasilevyjen sisäpinnat ovat avoimia elektrodia, joka muodostaa haluttu kuvanlukutaitoa kuviollinen. Sisäpinnat on päällystetty polymeeri, joka on kuminen jotta nestekidenäyttö materiaalin yksi pinta on kohtisuorassa toinen. Koko elokuvan nestekidenäyttö molekyylit muodostavat 90° kierre.

Lasilevyjen ulkopinta polarizers on sijoitettu niin ne ovat samansuuntaiset nestekidenäyttö-suuntaiseksi ja kohtisuorassa toisiinsa. "Off"-tilassa valon ensimmäinen polarisaattoria ohjautuu nestekidenäyttö kerros kierre toinen polarisaattoria, jonka kautta se on toimitettu. Kun solu varalaskukoneikon LC materiaali on linjattu sähkökentän; valon läpi ensimmäinen polarisaattoria on estänyt toinen polarisaattoria muodostavat tumma kuva. Vaikutus voidaan kääntää, jos polarizers asetetaan keskenään yhdensuuntaiset ja valo image tumma tausta muodostuu.

TN-tekniikka tulee yksi väri; on mustat merkit harmaa tausta. Se on halvin, mutta on alhaisin kuvanlaadun etenkin katselukulma.


Hot Tags: TN LCD näyttö lasi paneeli, Kiina valmistajat, toimittajat
Liittyvät tuotteet
Tutkimus
Tutkimus
Send
Ota meihin yhteyttä
Osoite: 5.krs, HSAE laitosta, Tech Park, Nanshan, Shenzhen, 518057, Kiina
Puhelin: +86-755-86524100
Faksi: +86-755-86524101
Sähköposti: info@blazedisplay.com
Blaze Display Technology Co, Ltd